1 Aralık 2015 Salı

Ankara' da sarı sonbaharda biten bir festivalin ardından

Sonbaharda aşk başkadır. Sarı sonbahar duman grisine dönmeden Ankara 'da son kalan baharı yakalamak gerek. On günlük koşuşturmalar içinde geçen tiyatro festivalinde ruhum şenlendi.
TİYATRO DURU 'DAN izlediğim Emre Kınay'ın performansı NİHAYET BİTTİ. .Tek kişilik oyun nefis bir gösteri. Soluksuz izlemek bir oyunu nefesini tutmak bir yandan.
TİYATRO KARE "Müziksiz evin konukları" ,TİYATRO KEDİ "Başarımı karılarıma borçluyum"
TİYATRO KAFE " Cerrah ",ANKARA BİRLİK TİYATROSU "Üç kuruşluk diktatör",KOCAELİ BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU "Ferhat ile Şirin",BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ OYUNCULARI "Pera'da bir akşam vakti" , ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ  ANKARA TIP OYUNCULARI " Kan kardeşler" benim izlediğim oyunlar .


Bazıları amatör bazıları profesyonel. Sahnenin ışıkçısından teknik ekibine .Tiyatro otuncusundan oyunun sahneye konulmasındaki süreçte  emeği geçen herkese teşekkür. Oyundan çıkarken bir seyircinin ne kadar güzel bir iş yapıyorsunuz demesi. . Bir teşekkürüm de buradan festival yönetimine. Ayrıca festivalde görev alan görünmez olan yemeğinden ,dekorların sökülmesinden tutunda elinde çekiçle çalışan tüm festival gönüllüleri adına teşekkür. Emeğinize ve yüreğinize  sağlık..Bir teşekkürde uzak yakın demeden gelen seyirciye.
Dünya ve Türkiye gündeminin hızlı aktığı bu süreçte soluklanmak için Dikmen Vadi'sinden yaptığım yürüyüşlerden fotoğraflar .



2 yorum:

Bahar mı geldi? Hani nerede?

                                                                                                   21 mart nevruz bolluk bereket, gün eşitli...