3 Temmuz 2015 Cuma

Heyecan duymak

İçim kıpır kıpır yarın ikinci bir oğlumuz oluyor. İkinci bir torun geliyor. Yaşamın tek düzeyliğine inat. Şu sıralar heyecan duyduğum bir çok gelişme oldu. Almanya yazıları gezmenin verdiği heyecanın paylaşımıydı. Araba kullanmak beni heyecanlandırıyor. Tabii ki olumlu anlamada Adrenalin yükseliyor. Ayrıca keyif veriyor. Bir gün arkadaşım sormuştu eşini görünce heyecanlanıyor musun. O zaman aşk bitmemiştir demişti.Eşimin seyahatten dönmesini beklemek ...
Yaşamda keyif alacağımız durumlar fazla.ancak heyecan duymak içinin kıpır kıpır olması farklı. Yeni bir yer, yeni bir ülke beni heyecanlandırıyor.Sevdiğim arkadaşı görmek hem keyif veriyor hem heyecanlandırıyor. Geçenlerde yolda bir arkadaşımla karşılaştık. keyfinin olmadığını söylemişti. Olumsuzluğu yüzde yirmibeşe düşürdün demişti. Beni de mutlu etmişti. Fotoğraf çekimlerinde güzel kareler yakalamak da heyecanlandırıyor.

                                                                          Sinop Akliman
                                                                          Sarıkum
                                                                       Çeltik tarlaları
Balkona ektiğim domates ve biberin çiçek açması. Çiçeğin sebzeye dönüşmesi.Ayrı bir heyecan.Galiba heyecan ile beni mutlu eden durumlar içiçe girmeye başladı. Yarını dört gözle beklemek şimdilik en önemli durum.Onun heyecanı şu anda hepsini geçmiş durumda.Tıpkı üç yıl önce Ege'nin gelişi gibi.

Bahar mı geldi? Hani nerede?

                                                                                                   21 mart nevruz bolluk bereket, gün eşitli...