20 Şubat 2017 Pazartesi

Gölbaşı'nda buzlar çözülmeden












Uzun zamandır Gölbaşı'na gidip fotoğraf çekmek istiyorduk. Nihayet bu arzumuzu gerçekleştirdik. Önce Fevzi Hoca'da balık yedik. kiremitte karides harikaydı. Orman bakanlığının içinde yeri. Sonra ver elini Mogan Gölü . Güneşin batışını yakalamaya çalıştık. Güzel bir sohbet ve bol fotoğraf çekimi ile güne noktayı koyduk.

1 Şubat 2017 Çarşamba

Dünya arkadaş günü

Bu sanal aleminde güzel yanları var. Facebook hatırlattı. Bugün dünya arkadaş günüymüş. Eh benim gibi eleğini duvara asmış kişi olarak benim için arkadaşlarım çok önemli. Bazen bir telefonun ucunda ,bazen bir kahve içimindeki sohbette, bazen canınız sıkılsa iki laf edip sizin yüreğinize su serpen sevgili arkadaşlar Şehirler bile arkadaşlarla anlamlı .Bütün sevdiğim arkadaşlarım benim için özeldir. Yerini kimse tutamaz .Can dostlarım gününüz kutlu olsun.
Sabahleyin televizyon izlerken İran 'lı bayan sanatçının Amerika'nın yedi ülkeye vize uygulaması ile ilgili şu sözü çok hoşuma gitti." Hiç kimse umutları ve geleceği sınırların ardında durdurulduğu için bitmesin."

Bir yaş daha büyüdüm mü küçüldüm mü?

Bir yaş daha büyüdüm . Bir arkadaşımın dediği gibi yeni dünya yaşında bir yıl daha yol aldım. Benim için yaşadığım her gün anlamlı . Her yeni bir gün adı üzerinde yeni gün. Yaşıyacaklarımla daha değerli. Umut dolu. Gelecek günlerimde önce sağlık sonra enerji istiyorum. Ve güzel aydınlık yarınları yalnız değil sevdiğim dostlarla beraber  bana enerji veren insanlarla bir arada geçirmek istiyorum. Galiba enerji dediğim olayı  sevgili torunlarım Ege ve Deniz' den alıyorum. Ancak sevdiğim arkadaşımın bir telefonu ya da sanal alemdeki, iyi dilekleri beni çok mutlu ediyor.Sevgili oğlum Burçak... Ayrıca sevgili kızım Didem ve sevgili oğlum Efe'nin davetleri ... ve sevgili dünürlerim Akın ve Binnur ile bir arada olmak ayrı bir mutluluk. Telefonda bana iyi ki doğdun diyen özel insanların şarkılı mesajları. (Atiye ,Seyyare ve sevgili Eşim Aziz... )Yalnızlık güzel. Ancak sevdiklerimle  geçen günler daha da güzel. Bir de şu var. Yaşamda beklemektense sürprizler hariç eyleme geçmek daha da güzel. 

Bahar mı geldi? Hani nerede?

                                                                                                   21 mart nevruz bolluk bereket, gün eşitli...